Tärkeää yhteisöjen esihistoriallisista ajoista lähtien, lampaat olivat alun perin arvostettu niiden lihaa & maitoa.

 

Ajan ja valikoiva jalostus lampaan takit kasvoi lyhyt ja karkea alkuperää, enää pituus, pehmeämpi fleecet. Villa kuitu oli sitten tarpeeksi kauan olla kehrätty osaksi lankoja tai eri paksuisia ja ominaisuuksia, jotka voisivat olla kudottu tai neulottu osaksi erilaisia tekstiilejä kotiin ja käyttäjän.

Villa tekstiilit olivat yleensä pehmeämpi, oli lämpimämpi kuin pellava vaatteet, ja villan kuitu on kyky imeä väriä, saa se olla värjätty sekä suurempi lajike & intensiteetti sävyjä.

Villa Tekstiili Kehitys...

From käytännön näkökulmasta yhden henkilön avulla koira tai kaksi voi hallita suhteellisen helposti suuret laumat lampaita.

 

Lampaiden kasvatus oli etu, että huono laatu maa sopimaton viljely voisi silti olla hyvä laiduntaminen karjaa. Lampaat olivat myös joustava, kyky selviytyä sekä kuiva ja kohtalaisen vuoristoinen ympäristössä sekä kostea ja tuulinen nurmi-alueilla.

 

Tämä kehitys villan, tekstiiliteollisuudelle, muuttunut paitsi yksilön ulkonäkö, se myös kasvoi talouden ja kaupan kasvusta.

 

Tekstiili-tekniikoita on kehitetty, kuten tuotantomenetelmät, työkalu & tekniikoita, joita kaikkia yhdistää mahdollisti yhä joukko villa home & vaatteet tekstiilit on tuotettu.

 

Ja miksi niin monet meistä nauttia villa....

BIOHAJOAVA

 

Ympäristötietoisuus on tärkeää, olemme kaikki hyvin tietoisia "saaret muovi". Villan kanssa, kun hävitetään maaperän, se luonnollisesti hajota lyhyessä ajassa, rikkomatta alas vapauttamaan arvokkaita ravinteita maahan.

 

TRANS-KAUDEN MUKAVUUTTA
 

Villa on hygroskooppinen kuitu. Koska kosteus ilmassa muutoksia, kuitu korvaa vaimentava ja vapauttamalla vesihöyryä. Villa jatkuvasti reagoi muutoksia kehon lämpötila, säilyttäen sen käyttäjän termospullo-fyysinen mukavuus sekä kylmä ja lämmin sää.

HENGITTÄVÄ
 
Villan kuidut ovat puristetulla, kun kehrätty lanka ja neulotaan peitot, tämä tiiviisti pakattu "puristamiseen" sisältää miljoonia pieniä taskuja ilmaa. Yhdistettynä kuitujen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa sen imeä ja vapauttaa kosteutta (jopa 30%: n paino), pitää käyttäjän mukava.
 
Villa on luonnon ominaisuuksia on myönteinen vaikutus unen laatua, eri tutkimukset osoittavat, että se pitää nukkujan mukava, jäähdytys, kun se oli lämmin, ja antaa lämpöä, kun se oli cool.

 

ALLERGIAT & PALONSUOJAVAATIMUKSET
 
Villa on luonnollisesti turvallinen. Se ei tiettävästi aiheuta allergiaa ja ei edistä bakteerien kasvua. Kiitos sen korkea vesi-ja typpipitoisuus, villa on luonnostaan paloturvallinen, joilla on huomattavasti suurempi virta kuin monet muut kuidut.

Villa Tänään...

Senkin jälkeen tuhansia tai vuotta, tutkimus yhä edelleen tehty villaa, se on kemiallinen rakenne, eristys-ja kosteuden imeytymistä ominaisuuksia.

 

Olemme edelleen kehittää uusia käyttötapoja/parannuksia - esimerkiksi Australian wool Innovation Oy (AWI) ja CSIRO yhdessä kehittäneet Quick Dry Merino-tekniikka, parannettu activewear käyttäjän mukavuutta.

 

Villan kuidut sisältävät proteiineja, joiden kemiallinen rakenne antaa villaa sen ominainen joustavuus, voimaa ja ilmavuutta, ominaisuudet arvostamme meidän huopia...

 

Ottaa työskennellyt villa & kashmir kuituja monta vuotta, kulunut, puutarha & nukkui ne, he todella elää jopa heidän maineensa mukavuutta, pehmeyttä & lämpöä.

 

Siellä on linkkejä koko tämän artikkelin, ja niille, jotka haluavat hieman lisätietoja, tässä on artikkeli siitä, villaa ja se on unen parantaminen ominaisuuksia, yksinkertaisesti noudata tämän linkki.